Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از رویترز، ایلان ماسک به‌عنوان مؤسس شرکت فضایی اسپیس‌ایکس در مراسمی اعلام کرد: همکاری این دو شرکت، به یک پوشش قوی در مناطقی منجر می‌شود که هم‌اکنون از ضعف خدمات تلفن همراه رنج می‌برند.

پوشش مناطق کور
۲ شرکت اسپیس‌ایکس و تی‌موبایل در یک بیانیه مطبوعاتی گفتند که این طرح جدید پوشش تقریبا کاملی را در اکثر مناطق آمریکا، حتی در بسیاری از دورافتاده‌ترین مکان‌ها که پیش از این سیگنال‌های سلولی سنتی غیرقابل دسترسی بودند، فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مایک سیورت، مدیرعامل شرکت خدمات همراه آمریکایی T-Mobile در مراسمی که در تگزاس برگزار شد، گفت: انتظار می‌رود این سرویس سال آینده با استفاده تی‌موبایل از طیف باند میانی خود برای ایجاد یک شبکه جدید، راه‌اندازی شود. او تأکید کرد: این سرویس روی بیشتر تلفن‌های همراه کار می‌کند و سرویس پیام کوتاه نخستین سرویسی است که عرضه می‌شود.

ماسک این خبر را حتی در توییتر خود اعلام  و ادعا کرد هدف این سرویس جدید از بین بردن مناطق کور آنتن‌دهی در سراسر جهان است. او البته در پاسخ به سؤالاتی که شده بود از یک قابلیت خارق‌العاده این سرویس پرده برداشت و گفت: «خودروهای تسلا همچنین می‌توانند به ماهواره‌های استارلینک جدید متصل شوند.»

ماهواره‌های استارلینک شرکت اسپیس‌ایکس در ابتدا برای ارائه اینترنت پرسرعت به افرادی که در مناطق دورافتاده زندگی می‌کنند، راه‌اندازی شد. ‌اکنون اینترنت ماهواره‌ای استارلینک بیش از ۴۰۰ هزار مشترک در سراسر جهان دارد و بیش از ۲۸۰۰ ماهواره در مدار پایین زمین قرار گرفته‌اند. قیمت سرویس اینترنت استارلینک برای برخی از کاربران در بریتانیا، مکزیک، آلمان و هلند کاهش یافته است.»

رفع موانع برقراری ارتباط با ماهواره‌های استارلینک
پیش از برگزاری، ماسک، مراسم تگزاس را به‌عنوان یک اتفاق خاص معرفی کرده بود و گمانه‌زنی‌ها در توییتر با حدس‌هایی درباره خبر بزرگی که قرار است اعلام شود، بالا گرفت. حالا و با اعلام این خبر مهم، واضح است که انتظارات برآورده شده است. اسپیس‌ایکس ارائه طرح را با تأکید بر نیازهای ارتباطی آغاز کرد چراکه نزدیک به ۲۰ درصد از مناطق آمریکا تحت پوشش شبکه‌های موبایل قرار ندارند.

در این طرح شرکت تی‌موبایل قصد دارد با ادغام طیف PCS باند میانی موجود خود در ماهواره‌های استارلینک V2 که به‌زودی در سال آینده پرتاب می‌شوند، مناطق کور تلفن همراه را به‌طور کامل حذف کند. این کار به تلفن‌های همراه اجازه می‌دهد بدون دستکاری در تنظیمات، مستقیما به ماهواره‌ها متصل شوند. با پوشش جدید امکان ارسال پیام‌های متنی MMS و SMS و در نهایت تماس صوتی فراهم می‌شود. شرکت تی‌موبایل همچنین اعلام کرد که قصد دارد این سرویس را بدون هیچ هزینه اضافی یا افزایشی در برنامه‌های اشتراک خود قرار دهد.

برقراری ارتباط‌های فوری
البته سرعت و برقراری ارتباط به‌مراتب کمتر از پایانه‌هایی خود استارلینک یا اتصال استاندارد 4G یا 5G است و در هر منطقه فقط ۲ تا ۴ مگابیت پهنای باند وجود خواهد داشت. به‌گفته ماسک، این سرعت برای پیامک و تماس صوتی عالی است‌، اما سرویسی با پهنای باند بالا محسوب نمی‌شود. با این حال در شرایط حیاتی، امکان برقراری ارتباط اضطراری را فراهم می‌کند. البته این اتصال به آنتن‌های بزرگ و قدرتمند در فضا نیاز دارد.

این امکانات هم به‌زودی با پرتاب ماهواره‌های نسل دوم استارلینک با موشک استارشیپ اسپیس‌ایکس، ارائه خواهد شد. این آنتن‌های جدید شامل طیف تی‌موبایل علاوه بر آنتن‌های باند Ku و Ka برای پایانه‌های استارلینک و پیوندهای لیزری که امکان ارتباط پرسرعت بین ماهواره‌ها را فراهم می‌کنند، خواهد بود. به‌گفته ماسک نخستین اتصال در اواخر سال۲۰۲۳ پیش‌بینی می‌شود. درحالی‌که این همکاری بین اسپیس‌ایکس و تی‌موبایل است، این دو شرکت امیدوارند بتوانند با سایر اپراتورها این طرح را به اشتراک بگذارند. تا طیف وسیع‌تری از افراد بتوانند از امکانات این سرویس سود ببرند.
درحالی‌که گمانه زنی‌هایی در مورد اتصال ماهواره‌ای اپل در گوشی‌های هوشمند این شرکت قبل از عرضه آیفون ۱۳ و پس از آن آیفون ۱۴ وجود داشت، با استفاده از این ماهواره‌ها و استفاده از باندهای فرکانسی مرسوم، هیچ سخت‌افزار یا نرم‌افزار اضافی روی گوشی‌ها لازم نخواهد بود و به این ترتیب اتصال مستقیم ماهواره‌ای در گوشی‌های فعلی آیفون و اندروید به‌راحتی کار خواهد کرد.

گزارش: زهرا خلجی

کد خبر 700890 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ایلان ماسک اینترنت موبایل اسپیس‌ ایکس - فضا شرکت‌ خودروسازی تسلا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایلان ماسک اینترنت موبایل اسپیس ایکس فضا شرکت خودروسازی تسلا ماهواره های استارلینک برقراری ارتباط اسپیس ایکس ماهواره ها تی موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۲۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: روان‌سازی و ساماندهی در مرزهای مشترک با افغانستان می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن کاظمی قمی شب گذشته در حاشیه نشست مشترک با استاندار خراسان رضوی، معاونین استانداران خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و دیگر بازیگران مرز که در محل استانداری برگزار شد، گفت: پیگیری روند فعالیت‌هایی که در حوزه روان‌سازی و تسهیل در مرزهای مشترک با افغانستان صورت می‌گیرد، می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان ادامه داد: این نشست‌ها با توجه به اینکه در استان‌های همجوار با مرز افغانستان برگزار می‌شود، به همکاری‌های بین‌استانی کمک می‌کند‌ و هر چقدر این همکاری‌ها افزایش یابد، قاچاق مواد مخدر کاهش، اشتغالزایی و تثبیت مرزنشینان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: اتخاذ رویه‌های یکسان در مرزها روند مثبتی را طی می‌کند و باعث می‌شود همه دستگاه‌هایی که در مرز هستند در یک چهارچوب هم‌افزا و هماهنگ باشند.

کاظمی قمی عنوان کرد: با توجه به همدلی خوبی که بین دستگاه‌های بازیگر مرز به‌وجود آمده و زمینه‌هایی که فراهم شده، فضای خوبی در توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و سرمایه‌گذاری ایجاد شده است.

همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان با تقویت زیرساخت‌های شرق کشور

استاندار خراسان رضوی نیز در نشست مشترک با نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان، معاونین استانداران خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و جمعی از بازیگران مرز، ضمن بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های شرق کشور در ریل و جاده حتما در ارتباط ما با افغانستان موثر خواهد بود، گفت: اگر زیرساخت‌های شرق کشور را بتوانیم در دستور کار مشترک بگذاریم، سبب افزایش همکاری‌ها خواهد شد. 

یعقوبعلی نظری افزود: اگر بتوانیم عقبه ترانزیت در شرق کشور و استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان درست بکنیم، در تعامل ما بین و در تنظیم نقش‌ها تاثیر خواهد داشت و بسیار کیفیت خواهد بخشید.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: این استان می‌تواند به دلایل مختلف از جمله ظرفیت تولید بالا، به عنوان پیشانی اجرای سیاست‌های کشور در مورد افغانستان در نظر گرفته شود.

نظری افزود: تلاش ما در طول عمر دولت در استان این بوده است که در وهله اول هماهنگی‌های لازم بین ایران و افغانستان در مرز دوغارون به‌وجود بیاید.

استاندار خراسان رضوی گفت: در سالم‌سازی‌ها، ارتقای شرایط کیفی و کمیت‌ها، تغییرات خوبی اتفاق افتاده، بنابراین مسائل رو به پیشرفت است که همینطور هم ادامه خواهد داشت.

به گزارش تسنیم، در این نشست که با حضور حسن کاظمی قمی؛ نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان برگزار شد، از فرماندار شهرستان تایباد به دلیل تسهیل در افزایش تردد ناوگان حمل و نقل تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • ادامه تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های سراسر جهان
  • تظاهرات حمایت از فلسطین که در دانشگاه‌های سراسر جهان ادامه دارد
  • (ویدئو) رونمایی از لباس جدید مخصوص راهپیمایی فضایی اسپیس ایکس
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • ایلان ماسک کاربردی برای هوش مصنوعی در اسپیس ایکس نیافت!
  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود